Comanda

Testarea clinica a stabilit o dovadă științifică in compozitia pe bază de plante cheie în CANTICER ca poate ajuta la îmbunătățirea capacității organismului de a lupta impotriva cancerului , ameliorarea simptomelor complexe si progresia cancerului de control . Aceasta ajută la reducerea complicațiilor care apar în terapiile convenționale și de a crește toleranța organismului față de radioterapie și chimioterapie. Aceste plante au , de asemenea  capacitatea de a promova producția de celule limfatice , activa acțiunile celulelor T și fagocitoza , de a lungi viața anticorpilor și de a crește rata camp / cGMP. Acestea sunt deosebit de necesare pentru organismul bolnavilor de  cancer pentru a putea lupta in favoarea sistemului imunitar.

În cele mai multe cazuri, veți începe să observați efectele la 1 săptămână după începerea tratamentului CANTICER , dar este recomandat să continuați să utilizați CANTICER mai mult timp pentru a vă asigura că obține rezultate remarcabile .

Cu prețurile noastre reduse la pachet veti economisi mai mult .Transportul GRATUIT indiferent de destinatie pe teritoriul Romaniei.

Pentru a comanda selectati doar unul dintre pachetele CANTICER , faceți click pe pachetul respectiv pe care doriti sa il alegeti, apoi completați informațiile necesare în pagina urmatoare de comandă care se va  deschide.

PACHETELE CANTICER

Pachet Start

Pachet Mediu

Pachet Premium